Antologija 1 Zaim Imamovic - Gledaj Me Draga Beba Selimovic - Moscanice Vodo Plemenita Himzo Dervoz - Cekala Me Moja Draga Nada Mamula - Moj Dilbere Kud Se Seces Zaim Imamovic - Vihor Ruzu Niz Polje Tjerase Radmila Jagodic - Sedamdeset I Dva Dana Safet Isovic - Konja Vodim Pjeske Hodim Nada Mamula - U Djul Basci Kraj Simsira Safet Isovic - Moj Zumbule Brigo Moja Zumra Mulalic - Sini, Sini, Sjaj Mjesece Zaim Imamovic - Lov Lovio Muhareme Munevera Berberovic - Okreni Se Niz Djul Bascu Himzo Polovina - Otkako Sam Sevdah Svezo Zehra Deovic - Djevojka Je U Gori Zaspala Himzo Dervoz - Na Vratniku Pod Orahom Beba Selimovic - Cempres Viti Cempres Ponositi Himzo Polovina - Telal Vice Od Jutra Do Mraka Zora Dubljevic - Secer Mujo
Antologija 2 Vejsil Hadzibegovic - Prosetala Hana Pehlivana Vida Pavlovic - Koliko Je Sirom Svieta Zekerijah Djezic - Ah Moj Doro Dobri Doro Emina Zecaj - Ime Tvoje Dragi Necu Spominjati Sejo Pitic - Kolika Je Ta Na Moru Galija Zekija Cuturic - Djevojka Je Zalen Bor Sadila Nedzad Imamovic - Srusula Se Kula I Kapija Zekija Hodzic - Nit Ja Spavam Nit Ja Drijemam Meho Zekic - Na Put Se Spremam Beba Selimovic - Dvije Su Se Vode Zavadile Haris Dzinovic - Ah Kakve Ajka Crne Oci Ima Hanka Paldum - Sjajna Zvijezdo Nedzad Salkovic - Hej Kolika Je Jahorina Planina Zekija Mehuric - Ah Meraka U Veceri Rane
Antologija 3 Vokalni Ansambl Prijatelji - Kad Ja Podjoh Na Bembasu Lela Karlovic - S One Strane Vode Sane Safet Isovic - Djulzulejha Hanka Paldum - Psenicice Sitno Sjeme Muhamed Mujkanovic - Oj Zumreto Duso Moja Zehra Deovic - Imal Jada Ko Kad Aksam Pada Haris Dzinovic - Vrbas Voda Nosila Jablana Zekija Mehuric - Sini Jarko Sunce Sa Istoka Zaim Imamovic - Duni Vjetre Malo Sa Neretve Kadira Cano - Zaplakala Vratnicka Djevojka Nedeljko Bilkic - Bulbul Pjeva Okolo Mostara Ljubica Berak - Blago Suncu I Mjesecu Meho Puzic - Salko Se Vija Previja Zora Dubljevic - Sarajevo Na Visoku Gledu
Antologija 4 Selim Salihovic - Mujo Gleda Lijepu Nizamu Muhamed Mesanovic Hamic - Sto Je Zivot Bajka Samo Camil Metiljevic - Snijeg Pade U Djurdjevdanu Hasim Muharemovic - Magla Pala Do Pola Sarajva Kasim Alajbegovic - Aksam Dodje Jacija Se Sprema Halid Music - Da Mi Je Znati Boze Moj Pero Jovic - Vezak Vezla Omer Begovica Avdo Vrabac - Ja Da Mi Je Stati Pogledati Himzo Tulic - Tamburalo Momce Uz Tamburu Avdo Lemes - Dunjaluce Golem Ti Si Igbal Ljuca - Ostavljen Sam Odnedavno
Antologija 5 Himzo Polovina - Emina Zehro Deovic - Mlad Se Jusuf Ozenio Muhamed Mujkanovic - Put Putuje Latif Aga Vesna Hadzic - Kraj Tanana Sadrvana Fadil Namgalija - Vino Piju Dva Mila Jarana Zora Dubljevic - Haj Ja Zagrizoh Sareniku Jabuku Rizo Hamidovic - Tamna Noci Tamna Li Si Emina Zecaj - Moj Mehmede Ne Krivi Sefic Husein Kurtagic - Sarajevo Divno Mjesto Kadira Cano - Sinje More I Dubine Tvoje Dino Berkovic - Aj Od Kako Se Sevdah Svezo Zekija Cuturic - Aksam Mrace
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Poslednji put menjao >>RaVeN<< dana 30 Apr 2011, 10:58, izmenjena samo jedanput
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu