Pridružio se: 30 May 2011 Postovi: 1
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 0 puta
Aco Pejović - Album 1 (2000) [320kB/s]
Track List:
1. Viđaš li je druže moj 2. Crni Rob 3. Prolaze dani, prolaze noći 4. Imam te u snovima 5. Ti si našla boljeg sebi 6. Ibar vodo 7. Srećo moja gde si sad 8. Ja daću svakom sudbinu svoju 9. Bila si mlada
Download:
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Aco Pejović - Prevara (2002) [320kB/s]
Track List:
1. Prevara 2. Pet minuta 3. Provincijalac 4. Na sve spreman 5. Jasmina 6. Ne diraj mi noći 7. Vučica 8. Kuda ide ovaj zivot moj 9. Unikat 10.'Ajmo Jovo nanovo 11.Ibar vodo 12.Crni rob 13.Ja daću svakom sudbinu svoju
Download:
Kod:
Aco Pejović - Opušteno (2004) [320kB/s]
Track List:
1. Opušteno 2. Nepopravljivo 3. Taxi 4. Bez naslova 5. Vrata bola 6. Dođi i ostani 7. Igra bez granica 8. Ne umem da te ne volim 9. Šta da kažem
Download:
Kod:
Aco Pejović - Neverna (2006) [320kB/s]
Track List:
1. Litar krvi 2. Neverna 3. Nijedna nije kao ti 4. Naj, naj, naj... 5. Linije 6. Jelena 7. Ne diraj mi noći 8. Spavaš li...
Download:
Kod:
Aco Pejović - U mojim venama (2007) [320kB/s]
Track List:
1. U mojim venama 2. Nisam se bogat rodio 3. Seti me se 4. Noć bez tebe 5. Na sve spreman 6. Uvenuće jasmin beli 7. Ako me ne voliš idi od mene 8. Dobra vila
Download:
Kod:
Aco Pejović - Nema te, nema (2010) [320kB/s]
Track List:
1. Nema te, nema 2. Malo je 3. Da si tu 4. Biti siguran 5. Jednom se živi 6. Nije tajna 7. Vrata pakla 8. Idi 9. Ruševine 10.Ne pitaj 11.Doživotna
Download:
Kod:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu