101 Dalmatinska Vol 2 (1960-1970) CD 1 Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Vratija Se Sime Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Cakule Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Pinota Gajetica Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Bjonda Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Kada Dodem Blizu Hvara Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Sokole Moj Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Ako Si Legla Spat Grupa Dalmatinaca Petra Tralica Tralica - Ovamo Dodi, Sokole Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Splite Moj Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Tri Male Divojcice Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - U Sumici Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Marjane, Marjane Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Ljubi' Sam Te Golubice Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Mila Mi Je Govorila Majka Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Majka Maru Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Vozila Se Po Moru Galija Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Nostromo Se Tuzi Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Sad Zbogom More Moje (Mornarev Rastanak) Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Ciribiribela, Mare Moja Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Gorice Zelena Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Zupcice Lijepa Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Rumena Javlja Se Zora Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Plovi, Plovi, Moj Brodicu Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Dalmatinski Sajkas Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Oci Boje Jadrana
101 Dalmatinska Vol 2 (1960-1970) CD 2 Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Daleko Mi Je Biser Jadrana Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Da Mi Je Umriti Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Barba Jere Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Kvarneru Moj Ansambl Dalmacija - Briskula Ansambl Jeka Jadrana - Mura Ansambl Dalmacija - Maskare Ansambl Jeka Jadrana - Paron Toni Ansambl Dalmacija - Marenda Ansambl Jeka Jadrana - Dva Bracanina Ansambl Dalmacija - Falile Se Kastelanke Ansambl Dalmacija - Barka Je Malena Ansambl Dalmacija - Slusaj, Mati Ansambl Dalmacija - Mare, Vilo Moja Ansambl Dalmacija - Kad Si Bila Mala, Mare Ansambl Dalmacija - Spavaj Mi, Spavaj, Ancice Ansambl Dalmacija - Na Brigu Kuca Mala Ansambl Dalmacija - Nije Ono Ljubav Prava Ansambl Dalmacija - Nisam Ja Varosanka Ansambl Dalmacija - Oj, Violo Ansambl Dalmacija - Lijepe Li Su Cavtajke Djevojke Ansambl Dalmacija - Ruzmarinu, Cvijet Veseli Ansambl Dalmacija - Slatko Spavaj Ansambl Dalmacija - Izasla Je Zelena Naranca Ansambl Dalmacija - Price Mora
101 Dalmatinska Vol 2 (1960-1970) CD 3 Boris Nikolic I Nikola Kordic - Pisi Mi, Mati Boris Nikolic I Nikola Kordic - Da Mi Je Proci Kontradom Ansambl Dalmacija - Nocas Mi Se Snilo Ansambl Dalmacija - Plava Noc Ansambl Dalmacija - Zbogom, Moja Skalo Ansambl Dalmacija - Mene Zovu Bodulo Ansambl Dalmacija - Tri Sulara Ansambl Dalmacija - Ja Odlazim, Draga Ansambl Dalmacija - Nije Da Ga Falin Brontule - Cakule Ansambl Dalmacija - Pjesma Stonu Ansambl Dalmacija - Filomena Ansambl Dalmacija - Sinoc, Kad Sklopih Oci Ansambl Dalmacija - Marice, Duso Ansambl Dalmacija - Cale Moj Ansambl Dalmacija - Kol'ko Te Ljubim Ansambl Dalmacija - Dobra Vecer, Uzorita Ansambl Dalmacija - Di Je Mestar Ivo Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Vjerio Sam Se Na Konalu Boris Nikolic I Nikola Kordic - Jelsa, Gradic Nasrid Hvara Grupa Dalmatinaca Petra Tralica Tralica - Ribar Plete Mrizu Svoju Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Jubio Se Bili Golub Boris Nikolic I Nikola Kordic - Poci Cu Na More Boris Nikolic I Nikola Kordic - Mande, Lipa Mande Boris Nikolic I Nikola Kordic - Daleko Je Moje Selo Malo
101 Dalmatinska Vol 2 (1960-1970) CD 4 Klapa Split - Tiha Noc Je Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Tamo Na Rivi Silvije Sutlovic I Nikola Kordic - Ja Nikog Nemam Sutlovic I Nikola Kordic - Tulipan, Jorgovan (Spavaj Mi, Spavaj...) Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Omili Mi U Selu Divojka Silvije Sutlovic I Nikola Kordic - Ako Spavas Milko Moja Klapa Split - Dubrovacka Serenada Klapa Split - Lipi Li Je Varos Nas Duet Eterovic-Radic - Pala Je Duboka Noc Silvije Sutlovic I Nikola Kordic - Mornaru Na Rastanku Duet Eterovic-Radic - Kad Bi Ti, Duso, Znala Ljubo Lucev I Nikola Kordic - Jedino Palme Znaju Klapa Trogir - Majko Igla I Bicvica Gusari S Neretve - Zalim Te, Momce Ljubo Lucev I Nikola Kordic - Ne Placi Ljubo Lucev I Nikola Kordic - Dojdi Na More Ljubo Lucev I Nikola Kordic - Adio, Domina Klapa Vela Luka - Volit Cu Te, More Gusari S Neretve - Pivci Moji, Ne Pivajte Boris Nikolic I Ante Mijac - Lipo Moje Makarsko More Gusari S Neretve - Posadi Bilu Ruzu Boris Nikolic I Ante Mijac - File I Turnjada Klapa Zadar - Dojdi Na Skoljic, Biser Preka Gusari S Neretve - Lipa Li Si Mare Moja Klapa Srdela - Necu Da Te Kunem Klapa Maestral - Kad Je Lipa Mande
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu