1994 - 4 Singl Zemlja Cuda Besnilo (Mega M.A. Mix)
1995 - Tragovi Proslosti Basna Buldozer Muzicka Kuca Sreca Strast Mama Manituami Haleluja Extaza Neko Te Ima Linija Gubis Me Tragovi Proslosti Tvoj Smeh Zemlja Cuda
1996 - Hodi Put Polje Snova Zamisli Apsolutno Ne Delfin Hodi Godine (I Ko Se Boji, Ne Postoji) Tamo Daleko Kiselina Klatno SP & SP Luna (Live Bonus) Vertigo Instrumental
1997 - No Comment (Live) Extaza Manitua Mi Gubis Me SP & SP Haleluja Zemlja Cuda Tragovi Proslosti Klatno Buldozer Sreca Basna Kiselina Neko Te Ima
1998 - Qu'hier Que Demain (Singl) Polje Snova (Akusticno '98) Qu'hier Que Demain(Polje Snova - mix)
1999 - Opasan Ples Puls Da Li Zna Demagogija Pleme Bez Oblika Opasan Ples Brod Od Papira Teska Ljubav Otisak Dlana Zauvek
2001 - Rani Radovi 1991-2001 Deja Vu Dibuk Gubis Me Smeh Na Usnama Linija Glas Tvojim Imenom Ima Li Ljubavi Srce Daleki Svet(instr.) Besnilo (Strast Mix)
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
___________________________________________ Van Gogh - Diskografija (2001-2009) 2.Deo ___________________________________________
2001 - Happy New Year (Live) New Ear Kid Bez Oblika Puls Extaza Manitu Demagogija Zamisli Buldozer Teska Ljubav Pleme Basna Brod Od Papira Opasan Ples
2001 - Van Gogh [I Album] (1986) Menjam Se Glorija Nocno Nebo Kako Zove Se... Tragovi Proslosti Ja Znam Tvoj Smeh Tiho Hodam Za Kim Zvona Zvone Samo San Tragovi Proslosti
2002 - Dr Under Dr Under Bulldog Za Godine Tvoje Tanka Nit Pupak Klupko Sta Ako Mia Donna Niko Ne Sme ... Yo Yo Sve Sto Bih Da Znam
2006 - Kolo Kolo (Ludo Luda) Vrteska Plastelin Do Kraja Sveta Disem Spisak Razloga Ded Oko Tebe Sudjeno Mi Je Od Kad Te Nema Emigrant Ljubav Je
2007 - Beogradska Arena (Live) CD 1 Kolo Vrteska Kiselina Puls Mama Za Godine Tvoje Opasan Ples Deo Oko Tebe Polje Snova (Fragment) Extaza Bez Oblika Sta Ako (Fragment) Pop Music
2007 - Beogradska Arena (Live) CD 2 Brod Od Papira Zemlja Cuda Put Da Li Zna Plastelin Basna Neko Te Ima Tanka Nit Spisak Razloga
2007 - Srecno Novo (Uzivo) Puls Spisak Razloga Kolo Za Godine Tvoje Mama Opasan Ples Tanka Nit Neko Te Ima Brod Od Papira Basna Da Li Zna Zamisli Ekstaza Zemlja Cuda Klatno
2009 - Lavirint Lavirint Nek` Te Telo Nosi Tik-Tak Pipi Aerodrom Lepa Zena Kidas Moj Svet Rodjendan Meni Nije Ni Do Cega Ona I Ja Kad Znam Da Ne Volis Me
2009 - Nek' Te Telo Nosi (Singl) Nek' Te Telo Nosi
Bonus Jagode I Maline
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu