Pridružio se: 15 Jun 2010 Postovi: 727 Lokacija: Grad u magli
Zahvalio se : 4 puta
Pohvaljen : 44 puta
V.A. Niko kao ja - YU novi talas (1994)
Zajednicko izdanje Komune i RTS-a, kao 9-ti CD iz edicije "YU retrospektiva" a posvecen novom talasu u rock muzici.
Genre................: Blues, Rock Source...............: CD Year.................: 1994 Ripper...............: CDex 1.50b7 & Samsung CDDVDW SH-S222A Codec................: LAME 3.96 Version..............: MPEG 1 Layer III Quality..............: Insane, (avg. bitrate: 320kbps) Channels.............: Stereo / 44100 hz Tags.................: ID3 v1.0, ID3 v2.3 Ripped by............: pparadiso on 16.5.2011 Posted by............: pparadiso on 5.9.2011 Included.............: NFO Covers...............: Front
01. Bulevar - Nestasni decaci 02. Prljavo Kazaliste - Crno-bijeli svijet 03. Sarlo Akrobata - Niko kao ja 04. Idoli - Maljciki 05. Film - Neprilagodjen 06. Elektricni orgazam - Krokodili dolaze 07. Piloti - Ne veruj u idole 08. Haustor - Moja prva ljubav 09. Pekinska patka - Bolje da nosim kratku kosu 10. Kontraritam - Sretne noge 11. Paraf - Zivjela Jugoslavija 12. Disciplina Kicme - Javno veselje 13. Katarina II - Radostan dan 14. Azra - Jablan 15. Petar i Zli vuci - Ogledalo
Playing Time.........: 00:47:55 Total Size...........: 109.71 MB
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Kod:
Kod:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu