Pridružio se: 13 Apr 2011 Postovi: 174
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 38 puta
Tose Proeski - Diskografija (1997-2011) ________________________________________________ 1997 - Singl 1998 - Singl I 1998 - Singl II 1999 - Nekade Vo Nokta 1999 - Singl 2000 - Singl 2000 - Sinot Bozji 2001 - 1200 Milja 2001 - Singl 2002 - Ako Me Pogledas U Oci 2002 - Ako Me Poglednes Vo Oci (Mak.Izdanje) 2004 - Dan Za Nas 2004 - Den Za Nas CD 1 (Mak.Izdanje) 2004 - Den Za Nas CD 2 (Mak.Izdanje) 2004 - Singl 2005 - Pratim Te 2006 - Bozilak 2006 - Po Tebe (Mak.Izdanje) 2007 - Igra Bez Granica 2007 - Igri Bez Granici 2007 - Poslednji Intervju (Tose Proeski 15.10.07) 2008 - Hitovi 2008 - The Platinum Collection CD 1 2008 - The Platinum Collection CD 2 2009 - The Hardest Thing 2009 - Ultimate Collection CD 1 2009 - Ultimate Collection CD 2 2010 - Jos Uvijek Sanjam Da Smo Zajedno CD 1 2010 - Jos Uvijek Sanjam Da Smo Zajedno CD 2 2011 - So Ljubov Od Tose 2011 - The Best Of 2 ________________________________________________ Tose Proeski - Diskografija (1997-2008) 1.Deo
1999 - Singl Morska Zvezdo
2000 - Singl Solzi Pravat Zlaten Prsten
2001 - 1200 Milja 1200 Milja (Goca I Tose) 1200 Milja (Goca I Tose) (Makedonska Verzija)
2001 - Singl Pomozi Mi (Tose & Karolina)
2002 - Ako Me Pogledas U Oci Ako Me Pogledas U Oci Soba Za Tugu Cini Hold Me Tight Jos Jedan Stepenik Na Mesto Zlocina Limenka Ledena Meni Hvala Nijedno Luda Mala Limenka (Club Mix)
2004 - Dan Za Nas Zvezdo Severnice Kad Varas Ti Zena Balkanska Ima Li Dan Za Nas Kazem Lejdi Nikada Cija Si Life Pogledaj U Mene San Egzotican Oprosti Sto Si Otisla Hej Plavooka, Hej Bosonoga Kad Srce Plati Stari Dug
2004 - Singl Oj Devojce Ti Tetovsko Jablce (Tose & Synthesis)
2005 - Pratim Te Pratim Te Zao Mi Je Zao Rane Na Usnama Cujes Li Mala Jedina Lose Ti Stoji Ko Ti To Grize Obraze Poljsko Cvece Naj Naj Za Ovoj Svet Lagala Nas Mala (Sa Tonijem Cetinskim) This World Krajnje Vrijeme (Sa Anjom Rupel)
2006 - Bozilak Bor Sadila Moma Se Posvrshi Ser Ako Odam Vo Bitola Jovano, Jovanke Kalesh Anga More Sokol Pie Ne Si Go Prodavaj Koljo Ciflikot Si Zaljubiv Edno Mome Uchi Me Majko, Karaj Me So Maki Sum Se Rodil Dejgidi Ludi Mladi Godini Nazalena Nevesta Zajdi, Zajdi Jasno Sonce Majka Na Marika
2007 - Igra Bez Granica Pola Duse Pola Srca Vezi Me Za Sebe Ubijas Me Usnama Boze Brani Je Od Zla Mjesecina Igra Bez Granica Dal Si Sretnija Najlepse Moje Sreco Ne Krivi Me Volim Osmjeh Tvoj Jos I Danas Zamirisi Tresnja Ostala Si Uvijek Ista Srce Nije Kamen Nesanica Nesanica (Remix)
2008 - Hitovi Ako Me Pogledas U Oci Pratim Te Cija Si Rane Na Usnama Vo Kosi Da Ti Spijam Soba Za Tugu Dan Za Nas Pogledaj U Mene Lose Ti Stoji Jedina Mala Jos Jedan Stepenik Lady Zao Mi Je Lagala Nas Mala Zajdi, Zajdi Life Izlazi Me Moj Dilbere Pomozi Mi
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
1999 - Nekade Vo Nokta Eh, Da Sum Zlato Usni Na Usni Pusti Me Ostani Do Kraj Sonce Vo Tvoite Rusi Kosi Pobegni Ruski Rulet Posle Dozd Doaga Sonce Tvoite Baknezi Na Moite ... Skrsi Me Go Molam Neboto
2000 - Sinot Bozji Sinot Bozji Nemir Nokna Mora Vo Kosi Da Ti Spijam Kazna Moja Si Ti Izlazi Me Uste Ednas Iluzija Solzi Pravat Zlaten Prsten Tajno Moja
2002 - Ako Me Poglednes Vo Oci (Mak.Izdanje) Ako Me Poglednes Vo Oci Soba Za Taga Magija (Tose & Esma) Hold Me Tight Uste Edna Skala Mesto Na Zlostorot Limenka (MK) Studena Nemas Ni Blagodaram Limenka (Remix) (MK)
2004 - Den Za Nas CD 1 (Mak.Izdanje) Zvezda Severnica Me Sakas So Zborovi Zena Balkanska (Duet Synthesis) Ima Li Den Za Nas Velam Lejdi Nikada Cija Si Life
2004 - Den Za Nas CD 2 (Mak.Izdanje) Daleku Od Mene Son Egzoticen Ljubena Zosto Otide Angel Si Ti Hej Sinooka, Hej Bosonoga Parce Od Evropa Go Lazam Sekoj Nov Refren
2006 - Po Tebe (Mak.Izdanje) Po Tebe Zao Mi Je Rani Na Usnite Slusas Li Malechka Gromovi Na Dusata Loso Ti Stoi Koj Li Ti Grize Obrazi Polsko Cvekje Naj Naj Za Ovoj Svet Lagala Nas Mala (Toni Cetinski) This World Krajnje Vrijeme (Anja Rupel) Skrajni Cas (Anja Rupel)
2007 - Igri Bez Granici Dusa Ostana Nikoj Kako Tebe Ne Baknuva Boze, Cuvaj Ja Od Zlo Mesecina Igri Bez Granici Srekna Li Si Ti Najdraga Moja Jas Ne Sum Vinoven Cresa
2008 - The Platinum Collection CD 1 Cija Si Lagala Nas Mala [Duet Tony Cetinski] Ko Ti To Grize Obraze Ako Me Pogledas U Oci Volim Osmijeh Tvoj [Duet Antonija Sola] Mjesecina Najlepse Moje Ostala Si Uvijek Ista Pola Duse, Pola Srca Ubijas Me Usnama Ima Li Dan Za Nas Nikada Pogledaj U Mene Sto Si Otisla Zvjezdo Sjevernice Jos Jedan Stepenik Oprosti Kad Srce Plati Stari Dug Limenka Luda Mala
2008 - The Platinum Collection CD 2 Srce Nije Kamen Krajnje Vreme Pratim Te Ledena Nesanica Dal' Si Sretnija Sreco Ne Krivi Me Igra Bez Granica Vezi Me Za Sebe Boze Brani Je Od Zla Kazem Lejdi Life San Egzotican Soba Za Tugu Kad Varas Ti Na Mesto Zlocina Hej Plavonoga, Hej Bosonoga Cini Meni Hvala Nijedno
Kod:
2009 - The Hardest Thing Aria Feat. Gianna Nannini The Hardest Thing Beautiful To Me Guilty Glide Don't Hurt The Ones You Love Separate Ways Forever In A Day My Little One Feat. Kristijan Aria
2009 - Ultimate Collection CD 1 Najljepse Moje Volim Osmjeh Tvoj (Duet Antonija Sola) Ostala Si Uvjek Ista Cija Si Ima Li Dan Za Nas Ako Me Pogledas U Oci Nikada Luda Mala Mjesecina Pogledaj U Mene Kad Srce Plati Stari Dug Pola Duse, Pola Srca Oprosti Zvjezdo Sjevernice Ubijas Me Usnama Sto Si Otisla Jos I Danas Zamirisi Tresnja Limenka Jos Jedan Stepenik
2009 - Ultimate Collection CD 2 Igra Bez Granica Vezi Me Za Sebe Ledena Dal' Si Sretnija Srce Nije Kamen Sreco, Ne Krivi Me San Egzotican Nesanica Kad Varas Ti Hej Plavooka, Hej Bosonoga Boze Brani Je Od Zla Na Mesto Zlocina Hold Me Tight Cini (Duet Esma Redzepova) Soba Za Tugu Kazem Lejdi Meni Hvala Nijedno Life Zena Balkanska
2010 - Jos Uvijek Sanjam Da Smo Zajedno CD 1 Jos Uvijek Sanjam Da Smo Zajedno Aki Rakimovski - Kasno Je Za Sve Kaliopi - Zasekogas Bojan Marovic - Budi Dobra Prema Sebi Tony Cetinski - Zajedno Nina Badric - Znam Te Ja Jelena Tomasevic - Gde Da Odem Da Te Ne Volim Boris Novkovic - Vracam Se Elena Risteska - A Mozevme
2010 - Jos Uvijek Sanjam Da Smo Zajedno CD 2 Kasno Je Za Sve Zasekogas Budi Dobra Prema Sebi Zajedno Znam Te Ja Gde Da Odem Da Te Ne Volim Vracam Se A Mozevme
2011 - So Ljubov Od Tose Nasloni Glavu Na Moje Rame You Light Up My Life Can You Feel The Love Tonight Nothing Else Matters Yesterday Is This Love Carrey Jesus To A Child Soldier Of Fortune Sorry Seems To Be The Hardest Word Here I Go Again How Could I Hello Fragile Bed Of Roses
2011 - The Best Of 2 Igra Bez Granica Srce Nije Kamen Jos Uvijek Sanjam Da Smo Zajedno Vezi Me Za Sebe Sreco Ne Krivi Me Ubijas Me Usnama Najljepse Moje Lose Ti Stoji Nesanica Ostala Si Uvijek Ista Mala Kad Srce Plati Stari Dug Zvezdo Severnice Zao Mi Je Za Ovaj Svet Kales Bre Andjo So Maki Sum Se Rodil
Kod:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu