Pridružio se: 13 Apr 2011 Postovi: 174
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 38 puta
Tony Cetinski - Diskografija (1990-2010) __________________________________________________
1990 - Samo Srce Ne Laze 1992 - Ljubomora 1993 - Ljubomora II 1995 - Ljubav I Bol 1996 - Prah I Pepeo 1998 - A1 2000 - Tiptonyc 2004 - A Sada 2005 - Budi Uz Mene 2006 - Tony Cetinski I Prijatelji (Live) CD 1 2006 - Tony Cetinski I Prijatelji (Live) CD 2 2007 - Singlovi & Dueti 2008 - Ako To Se Zove Ljubav 2010 - Da Capo __________________________________________________
Tony Cetinski - Diskografija (1990-2004) 1.Deo __________________________________________________ 1990 - Samo Srce Ne Laze Nemoj Se Samnom Igrati Ti Moja Si Desna Ruka Srce Nikad Ne Laze Dolina Naseg Djetinjstva Ruze, Vino I Pjesma Za Nju Nema Problema Ne Placi Marija Baby Blue Sto Te Mama Pusta Samu Tvoje Suze Lako Je Reci Adio
1992 - Ljubomora Ljubomora Marina Uspomene Andrea Hej Dee Jay Tebe Nebi Mjenjao Putuje Prijatelj Elvis In Me
1993 - Ljubomora II Nek Te Zagrli Netko Sretniji Ljubomora Elvis In Me Hej D.J. Prijatelj Tebe Ne Bih Mijenjao Andrea Happy Birthday Sweet Sixteen Putuje Stay
1995 - Ljubav I Bol Danas Ces Mi Trebati Ja Sam Zaljubljen Ljubav I Bol Zauvijek Tvoj 23. Prosinac Plamen Ljubavi Casanova Tvoje Tijelo Ljubavi Mi Trebamo
1996 - Prah I Pepeo Dom Bas Je Dobro Casa Vina Neka Nocas Dodju Svi (Live) Moja Mala Kraljice Prah I Pepeo Zivot Brza Ljubav I Am Sorry Liar Prah I Pepeo (Rmx)
1998 - A1 Easy Lady Zbog Nje Zauvijek Mi The Game Srodne Duse Ritam Noci Volim Te Jos Kao Nekad Laz Ili Istina Diavolo In Me Mi (Instrumental)
2000 - Tiptonyc Intro Ona Putnik Kao Jucer Femme Fatale Ples Voli Me Noc I Ja Sa Druge Strane Obale Miljama Daleko Outro
2004 - A Sada Blago Onom Ko Te Ima Moje Sve Ostani Zauvijek Sve Bih Opet Daj Mi Sve Zauvijek Nebo Iznad Nas Zvijezda Sve Svoje Snove Iz Dana U Dan Ti Reci Da Li Znas Daj Mi Sve
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Tony Cetinski - Diskografija (2005-2010) 2.Deo __________________________________________________ 2005 - Budi Uz Mene Covjek Od Leda Sto Si Ti Meni Kad Bi Dao Bog Ti Si Najbolje Prava Ljubav Sve Je Dobro Kad Si Tu Onaj Ko Te Ljubi Sretan Je Sve Je S Tobom Napokon Na Mjestu Znaj Da Bit Cu Tu Budi Uz Mene Tlo Pod Njenim Nogama Neka Te Odvede Lagala Nas Mala Feat. Tose Proeski Oprostija Bi Sve Feat. Budjenje Sigurni Feat. Erato
2006 - Tony Cetinski I Prijatelji (Live) CD 1 Intro Blago Onom Tko Te Ima Rijeka Ljubavi Iz Dana U Dan Ti (Klapa Teuta) Caruso (Radojka Sverko) Zvijezda Ja Sam Zaljubljen Neka Nocas Dodu Svi (Feat. Giuliano) Sve Svoje Snove Nek Te Zagrli Netko Sretniji (Divas) Mi (Feat. Nina Badric)
2006 - Tony Cetinski I Prijatelji (Live) CD 2 Nebo Iznad Nas Danas Ces Mi Trebati Morski Vuk (Tose Proeski) Budi Uz Mene Tvoje Tijelo Zbog Nje Can We Go Higher (Nenad Bach I Klapa Sinj) Zauvijek Volim Te Jos 23. Prosinca (Zbor Os Marije I Line Umag)
2007 - Singlovi & Dueti Lagala Nas Mala (Feat. Tose Proeski) To Je Vrijedelo Cekati (Feat. Ivana Banfic) Morski Vuk (Feat. Oliver Dragojevic) Dobar Dan Ti, Duso (Feat. Zorica Kondza) Totalno Sam Lud (Feat. E.T.) Don't Let The Sun Go Down On Me (Feat. Vanna) Samo Tvoja Ljubav Boze Dobrom Vinu Hvala Za Sve (Feat. Josipa Lisac) Putnik (Mega Mix Remix) Blago Onom Tko Te Ima (Karma Rmx, 2003) Covjek Od Leda (Dee Jay Time Vs Dne Jaz Nisem Dancer Remix, 2005) Nebo Iznad Nas (Remix) Kad Bi Dao Bog (Dolfi Remix, 2005) Covjek Od Leda (Dee Jay Time Vs Dne Jaz Nisem Dancer Remix 2, 2005) Nek' Ti Bude Ljubav Sva Nebo Iznad Nas (Urbani Zvuk Remix) Sve Je S Tobom Napokon Na Mjestu (Rmx) Ti (Samo Ti) Lagala Nas Mala (Feat. Tose Proeski) (Remix)
2008 - Ako To Se Zove Ljubav Svetica Ako To Se Zove Ljubav Umirem Od Milijun Zena Moje Drugo Proljece Dobra Ti Noc Bivsa Ljubavi Cuvam Ovu Ljubav Svetu Kraj Jedne Ljubavi Sjena Sto Te Prati Sjecanje Opet Ljubim Prvi Put Drama Nemirne Noci Dodjite Mi Nocas Svi Kad Zena Zavoli
2010 - Da Capo Caruso Parlami D'amore, Mariu Chitarra Romana Dalmatino Poviscu Pritrujena (Feat. Vokalisti Salone) Silence Of Love Non Ti Scordar Di Me False Ipocrisie Noi Re Senza Gloria O Sole Mio Nessun Dorma Core'n'grato Dolce Suono Torna A Surriento E Lucevan Le Stelle Nessun Dorma (Michael Bolton)
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu