Pridružio se: 13 Apr 2011 Postovi: 174
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 38 puta
Sergej Cetkovic - Diskografija (2000-2010) ________________________________________ 2000 - Kristina 2003 - Budi Mi Voda 2005 - Kad Ti Zatreba 2005 - The Best Of 2006 - Sava Centar 2006 (Live) 2007 - Pola Moga Svijeta 2008 - The Platinum Collection 2010 - 2 Minuta 2010 - Live Collection
________________________________________ 2000 - Kristina Kristina Bila Si Ruza Vrijeme Ne Placi Kise Probudi Me Sati, Dani, Godine Grad Zaustavicu Vrijeme Veceras Sam Na Dnu Podgorica
2003 - Budi Mi Voda Budi Mi Voda Odlazis Pisma Suze Iskrene Vodi Me Sa Sobom Moje Si Sve Nikada Srecna Si, Znam Cuvaj Srce Za Mene Bolja Ne Postoji Ostacu Sam Ostacu Sam (Unplugged)
2005 - Kad Ti Zatreba Kad Ti Zatreba (Intro) Pogledi U Tami Necu Da Znam Prokleta Bila Musko Sam Reci Mi U Lice Nazovi Me 1000 Razloga Prsten Na Sto Nemam Gdje Kad Ti Zatreba
2005 - The Best Of Zaustavicu Vrijeme Probudi Me Ne Mogu Da Ti Oprostim Ostacu Sam Moje Si Sve Ljubavi Prokleta Postojim I Ja Nikada Sati, Dani,Godine Budi Mi Voda Odlazis Pisma Bila Si Ruza Kristina Grad Suze Iskrene Za Mene Bolja Ne Postoji Vrijeme Veceras Sam Na Dnu
2006 - Sava Centar 2006 (Live) Postojim I Ja Srecna Si Znam Budi Mi Voda Prokleta Bila 1000 Razloga Prsten Na Sto (Feat. Aleksandra Radovic) Ne Mogu Da Ti Oprostim Reci Mi U Lice Sati, Dani, Godine Pogledi U Tami Necu Da Znam Nemam Gdje Zaustavicu Vrijeme Ljubavi Prokleta Nazovi Me Kad Ti Zatreba
2007 - Pola Moga Svijeta Pola Moga Svijeta Ako Boga Znas I Da Znam Gdje Kad Bi Htjela Ti Ako Te Nije Pronasla Ljubav Nije Istina Znao Sam Sve Ljubav Nema Nista S Tim Nije Moja Noc Oprosti Bicu Tu
2008 - The Platinum Collection Nije Istina Kad Bi Htjela Ti Prokleta Bila Nazovi Me Ako Boga Znas Necu Da Znam Pola Moga Svijeta Pogledi U Tami Ljubav Nema Nista S Tim Ako Te Ljubav Nije Pronasla 1000 Razloga Prsten Na Sto Musko Sam Znao Sam Sve Bicu Tu Ne Zaboravi Oprosti Nemam Gdje
2010 - 2 Minuta Znaj Da Moja Si Ne Ljubi Me Dva Minuta Budi Mi Pri Ruci Da L' Me Oci Varaju Samo Tvoj Ljuska Oraha Sjecanje Na Nju Pronadji Me Nisu Mi Dali Da Te Volim
2010 - Live Collection Postojim I Ja Srecna Si Znam Budi Mi Voda Prokleta Bila 1000 Razloga Prsten Na Sto Ne Mogu Da Ti Oprostim Sati, Dani, Godine Pogledi U Tami Necu Da Znam Nemam Gdje Zaustavicu Vrijeme Ljubavi Prokleta Nazovi Me Kad Ti Zatreba
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu