Pridružio se: 03 Jan 2009 Postovi: 693 Lokacija: Chicago
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 39 puta
RIBLJA CORBA
KOST U GRLU 11.09.1979.
1. Rock'n'roll za kucni savet 2. Zvezda potkrovlja i suterena 3. Rasprodaja bola 4. Pozajmila je pare poludela je skroz kupila je kartu i sela je u voz 5. Ja sam jos ona ista budala 6. Jos jedan sugav dan 7. Hej cale 8. Mirno spavaj 9. Egoista 10. Ostani djubre do kraja
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
POKVARENA MASTA I PRLJAVE STVARI 23.02.1981.
1. Srecan put, piso moja mala 2. Nemoj sreco nemoj danas 3. Vidis da sam gadan kad sam tebe gladan 4. Vrlo, vrlo zadovoljan tip 5. Neke su zene pratile vojnike 6. Ostacu slobodan 7. Hajde sestro slatka 8. Lak muskarac 9. Dva dinara, druze 10. Evo ti za taksi 11. Rekla je
Kod:
MRTVA PRIRODA 03.11.1981.
1. Volim, volim, volim, volim zene
2. Ne veruj zeni koja pusi drinu bez filtera (ostavi je) 3. Ja sam se lozio na tebe 4. Prevara 5. Pobeci negde 6. Pekar, lekar, apotekar 7. Odlazak u grad 8. Vetar duva, duva, duva 9. Na zapadu nista novo 10. Necu da ispadnem zivotinja
Kod:
BUVLJA PIJACA 29.10.1982.
1. Draga, ne budi peder 2. U dva ce cistaci odneti djubre 3. Baby, baby i don't wanna cry 4. Slusaj sine obrisi sline 5. Kad ti se na glavu srusi citav svet 6. Ja ratujem sam 7. Pravila, pravila 8. Kako je lepo biti glup 9. Necu da zivim u bloku 65 10. Dobro jutro
Kod:
VECERAS VAS ZABAVLJAJU MUZICARI KOJI PIJU 14.03.1984.
1. Kazablanka 2. Muzicari koji piju 3. Mangupi vam kvare dete 4. Dzukele ce me dokusuriti 5. Nemoj da kazes mome decku 6. Gluposti 7. Prica o Ziki zivcu 8. Besni psi 9. Kad hodas 10. Minut cutanja 11. Ravnodusan prema placu
Kod:
ISTINA 27.03.1985.
1. 'Ajde bezi 2. Necu da te volim 3. Hleba i igara 4. Sacekaj 5. 'Alo 6. Disko misic 7. Verno pseto 8. Dvorska budala 9. Pogledaj dom svoj, andjele
Kod:
OSMI NERVNI SLOM 04.02.1986.
1. Nemoj da ides mojom ulicom 2. Juzna Afrika '85 (ja cu da pevam) 3. Jedan covek 4. Ljuti rock'n'roll 5. Sutra me probudi 6. Amsterdam 7. Tu nema Boga, nema pravde 8. Crno je dole 9. Cava 10. Prokleto sam
Kod:
UJED ZA DUSU 16.02.1987.
1. Svirao je Dejvid Bovi 2. Kada padne noc (upomoc) 3. Ne spavaj gola 4. Zadnji voz za Cacak 5. Crvena su dugmad pritisnuta 6. Lud sto posto 7. Propala noc 8. Clan mafije 9. Neke cudne materije 10. Da, to sam ja
Kod:
PRICA O LJUBAVI OBICNO UGNJAVI 14.09.1988.
1. Oko mene 2. Proslosti (nisi bila bog zna sta) 3. Znam te (drugoga voli) 4. Kazi, ko te ljubi dok sam ja na strazi 5. Jos jedna cigareta pre spavanja 6. Avionu slomicu ti krila 7. Napolju ljudi 8. Lupa bubanj zveci zvecka 9. Celu noc te sanjam
Kod:
KOZA NOSTRA 08.05.1990.
1. Al Kapone 2. Ja je gledam kako spava 3. Deca 4. Bejbi 5. Hej, kako ti je sad 6. Tito je vas 7. Gde si u ovom glupom hotelu 8. Milivoje vatrogasac 9. Zikica Jovanovic Spanac 10. Crna gora, Bar
Kod:
LABUDOVA PESMA 01.12.2001.
1. Dok padaju glave 2. Amin 3. Nocas gubim mec (voleh te suvise) 4. Bahnhof 5. Boze 6. Rat je zavrsen 7. Kad sam bio mlad 8. Idi sad 9. Jebi ga
Kod:
ZBOGOM SRBIJO 01.12.2001.
1. Zelena trava doma mog 2. Tamna je noc 3. Tezga 4. Jak, mlad i glup 5. Jedino moje 6. Danas nema mleka 7. Kopriva 8. Rapsodija u plavom (policijska akademija) 9. Kamenko i kremenko 10. Zbogom Srbijo
Kod:
OSTALO JE CUTANJE 01.12.2001.
1. Dzigi Bau Story (prica o Dzigi Bauu) 2. Ljubomorko 3. Nesto je trulo u drzavi Danskoj 4. Gnjilane 5. Majko 6. Gastarbajterska pesma 7. Deca cveca 8. Gluvi telefoni 9. Odlazi od mene, ubico idi 10. Ostalo je cutanje
Kod:
NOJEVA BARKA 16.12.1999.
1. 16 noci 2. Posle dobrog rucka 3. Pevac 4. Nojeva barka 5. Izgubljen slucaj 6. Gde si 7. Gastarbajterska 2 8. Care 9. Leksilijum pesma 10. Vreme ti isteklo 11. Princ
Kod:
PISANJE UZ VETAR 27.11.2001.
1. Crno beli svet 2. Srbin je lud 3. Ljubav ovde vise ne stanuje 4. Dusa nije na prodaju 5. Civiluk 6. Po livadi rosnoj 7. Hocu, majko, hocu 8. Daj mi lovu 9. Neka me ubije grom 10. Cekajuci coveka 11. Prokockan zivot 12. Zasto sam otisao bluz 13. Nebeski narod 14. Crno beli svet (i opet)
Kod:
OVDE 17.12.2003.
1. Mobilni 2. Govnovalj 3. Poslednja pesma o tebi 4. Plajvaz 5. Ovde 6. 100 godina samoce 7. Ko o cemu 8. Ja sam roden namrgodjen 9. Mrtvo more 10. Novi svetski poredak 11. Zasto uvek kurcu sviram 12. Pickin dim
Kod:
TRILOGIJA I 27.12.2005.
1. Sponzori 2. Jedini nacin 3. Dijabola 4. Pomalo tuzno
Kod:
TRILOGIJA II 21.03.2006.
1. Bilo je zena 2. Leti cica preko bare 3. Devicanska ostrva 4. Pesma sa porukom 5. Pandorina kutija
Kod:
TRILOGIJA III 10.12.2006.
1. Sve i svja 2. Usrana motka 3. Ljudi ko ljudi 4. Pad 5. Prezir
Kod:
TRECI SRPSKI USTANAK 05.04.1997.
1. Al Kapone 2. Baba Jula 3. Boze 4. Clan Mafije 5. Crni mercedes 6. Danas nema mleka 7. Diktator 8. Dvorska budala 9. Dzukele ce me dokusuriti 10. Juzna Afrika `85 (ja cu da pevam) 11. Kako je lepo biti glup 12. Na zapadu nista novo 13. Pacovi 14. Pogledaj dom svoj andjele 15. Rapsodija u plavom (policijska akademija) 16. Seljacine 17. Slusaj sine, obrisi sline 18. Snage opozicije 19. Som 20. Tito je vas 21. Tu nema Boga, nema pravde 22. U govnima plivanje 23. Volim i ja vas 24. Zikica Jovanovic Spanac
Kod:
NJIHOVI DANI 1996
1. Diktator 2. Seljacine 3. Beograde, Beograde 4. Mesara papak bluz 5. Baba Jula 6. Zabela 7. Ko Ce koga 8. Decu ti necu oprostiti
Kod:
BORA CORBA I PRIJATELJI 1997
1. Amerika i Engleska 2. Beograde 3. Gresnik pod nebeskom kapom 4. I to sve iz ljubavi 5. E moj druze Zagrebacki 6. Domovina 7. Pediculis pubis 8. Covek od meda 9. Ljetovanje 10. Ne budi me bez razloga
Kod:
SINGL 10.02.1987.
1. Svirao je Dejvid Bovi
Kod:
SINGL 20.08.1980.
1. Mirno spavaj 2. Nazad u veliki prljavi grad
Kod:
SINGL 07.02.1978.
1. On i njegov bmw 2. Lutka sa naslovne strane
Kod:
SINGL 11.04.1984.
1. Kad hodas 2. Prica o Ziki Zivcu
Kod:
SINGL 24.04.1979.
1. Rock'n'roll za kucni savet 2. Valentino iz restorana
Kod:
SINGL 03.05.1987.
1. Lud sto posto 2. Zadnji voz za Cacak
Kod:
OSTALE
1. Coveku treba 2. Ljudi 3. Necu da radim 4. Nesrecnice nije te sramota 5. Pobednicka himna 6. Prodavnica snova 7. Ranjena dusa 8. Samo sloga Srbina spasava 9. U paklu il na nebu 10. Vojno lice 11. Zasto kuce arlauce 12. Zbogom pameti
Kod:
Kod:
Pridružio se: 01 Aug 2011 Postovi: 14
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 5 puta
Riblja Corba - Kompletna Diskografija
KOST U GRLU POKVARENA MASTA I PRLJAVE STVARI MRTVA PRIRODA BUVLJA PIJACA VECERAS VAS ZABAVLJAJU MUZICARI KOJI PIJU ISTINA OSMI NERVNI SLOM UJED ZA DUSU PRICA O LJUBAVI OBICNO UGNJAVI KOZA NOSTRA LABUDOVA PESMA ZBOGOM SRBIJO OSTALO JE CUTANJE NOJEVA BARKA PISANJE UZ VETAR OVDE TRECI SRPSKI USTANAK NJIHOVI DANI BORA CORBA I PRIJATELJI Minut sa njom
SINGL 1. Svirao je Dejvid Bovi
SINGL 1. Mirno spavaj 2. Nazad u veliki prljavi grad
SINGL 1. On i njegov bmw 2. Lutka sa naslovne strane
SINGL 1. Kad hodas 2. Prica o Ziki Zivcu
SINGL 1. Rock'n'roll za kucni savet 2. Valentino iz restorana
SINGL 1. Lud sto posto 2. Zadnji voz za Cacak
OSTALE 1. Coveku treba 2. Ljudi 3. Necu da radim 4. Nesrecnice nije te sramota 5. Pobednicka himna 6. Prodavnica snova 7. Ranjena dusa 8. Samo sloga Srbina spasava 9. U paklu il na nebu 10. Vojno lice 11. Zasto kuce arlauce 12. Zbogom pameti
2005/2006 - Trilogija
- Trilogija I - Nevinost bez zastite - Trilogija II - Devicanska ostrva - Trilogija III - Ambasadori lose volje
Kod:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu