Pridružio se: 17 Dec 2008 Postovi: 381 Lokacija: Home
Zahvalio se : 6 puta
Pohvaljen : 39 puta
Haris Džinović - Diskografija
1975 - Domovino moja
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
1976 - Gdje su nasi dani
Kod:
1977 - Dodji nocas
Kod:
1982 - Kao Cigani
Kod:
1983 - Kiko, Kiko
Kod:
1985 - Sar e Roma
Kod:
1989 - Ostaricu, necu znati
Kod:
1991 - Nevoljo moja
Kod:
1996 - Jesu l’ dunje procvale
Kod:
2000 - Ako mozes ti suzu pustiti
Kod:
2001 - Uzivo Click the image to open in full size. 01. Dajte vina hocu lom 02. Hladno je ugrij me 03. I tebe sam sit kafano 04. Jesul' dunje procvale 05. Kako boli me 06. Kako mi nedostajes 07. Nek mi bude zadnja casa 08. Nevoljo moja 09. Odlazi, nestaje 10. Odlazis od mene 11. Ostaricu necu znati 12. Poznaces me 13. Pusti me 14. Rano je za tugu 15. Volim te 16. Zajdi, zajdi 17. Zorice Zoro moja
Kod:
2002 - The Best of Click the image to open in full size.Click the image to open in full size. 01. Laze mjesec 02. Giljam Dade 03. Jesul' dunje procvale 04. Hladno je, ugrij me 05. Dajte vina, hocu lom 06. Nocas mi je srce ranjeno 07. Krcmaru, vina za svirace 08. Ako mozes ti suzu pustiti 09. O Djila 10. I tebe sam sit kafano 11. Zavoljeh te 12. Kako mi nedostajes 13. Nevolja moja 14. Sjecas li se one noci 15. Nek mi bude zadnja casa 16. Opet sam ti u kafani 17. Odlazis od mene 18. Samo zbog tebe sam tu 19. S tobom bih se opet napio
Kod:
2003 - Hitovi Click the image to open in full size.Click the image to open in full size. 01. Dajte vina hocu lom 02. Nek mi bude zadnja casa 03. I tebe sam sit kafano 04. Hladno je, ugrij me 05. Giljam dade 06. O Djila 07. Odlazis od mene 08. Volim te 09. Nevolja moja 10. Sjecas li se one noci 11. Jesul dunje procvale 12. Ostaricu necu znati 13. Rano je za tugu 14. Poznaces me 15. Odlazi nestaje 16. Pusti me 17. Krcmaru vina za svirace 18. Ja necu tebe da krivim Bonus: 19. Dajte vina hocu lom (Disco Mix) 20. I tebe sam sit kafano (Disco Mix) 21. Volim te (Disco Mix) 22. Sjecas li se one noci (Disco Mix)
Kod:
1982-1985 - Sar e Roma The best of Click the image to open in full size. 01. O djila 02. Dikhava dro sune 03. Usti 04. Rucik jo 05. Za-za 06. Satrica 07. Tsumaile 08. Ciganin lutalica 09. Rangac 10. Ciganin sam ja 11. Ke me merav 12. Sosnica 13. Dve gitare 14. Bida mange romale 15. Sarei 16. Mar djandja 17. Solnuska 18. Kiko, kiko 19. Modanjko 20. Tu bal val 21. Hasijam 22. Pilem, pilem
Kod:
Dueti Click the image to open in full size. 01. duet Amelli - Kapija 02. duet Ana Nikolic - Vatra 03. duet Hari Mata Hari - Ja ne pijem 04. duet Semir Ceric Koke - Kada moja mladost prodje 05. duet Zeljko Joksimovic - Sta ce meni vise od toga 06. duet Goran Bregovic & Zdravko Colic - Zvjezda tjera Mjeseca
Kod:
Pridružio se: 13 Apr 2011 Postovi: 174
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 38 puta
1975 - Domovino Moja 1976 - Gdje Su Nasi Dani 1977 - Dodji Nocas 1980 - Vrbas Voda Nosila Jablana 1982 - Kao Cigani 1983 - Kiko Kiko 1985 - Sar E Roma 1990 - The Best Of (1982-1985) 1996 - Jesul Dunje Procvale 1989 - Ostaricu Necu Znati 1991 - Nevoljo Moja 2000 - Ako Mozes Ti Suzu Pustiti 2001 - Haris Dzinovic Uzivo 2002 - The Best Of 2003 - Hitovi 2006 - Live 2009 - Magic + Dueti
Haris Dzinovic - Diskografija (1975-2002) 1.Deo __________________________________________________ 1975 - Domovino Moja Domovino Moja Zeljan Tebe
1976 - Gdje Su Nasi Dani Gdje Su Nasi Dani Slobodanka
1977 - Dodji Nocas Dodji Nocas Pjesma Mojoj Zemlji
1980 - Vrbas Voda Nosila Jablana Ah Kakve Ajka Crne Oci Ima Vrbas Voda Nosila Jablana
1982 - Kao Cigani Sarei O Deves Satrica Maljarkica Ciganjski pljaski Ke me merav Pile, pilem Romano Djilabipe Modnjanko Gene roma
1983 - Kiko Kiko Sosnica Tu Bal Val Mar Djandja Ciganin Lutalica Rucik Jo Kiko, Kiko Bida Mange Romale Ciganin Sam Ja Romano Djilabipe Dikhava Dro Sune
1985 - Sar E Roma O Djila Za Za Tsumaile Dobri Den-Romale Usti Maljarkica Rangac Hasijam Baro Foro Dve Gitare Solnuska
1990 - The Best Of (1982-1985) O Djila Dikhava Dro Sune Usti Rucik Jo Za Za Satrica Tsumaile Ciganin lutalica Rangac Ciganin sam ja Ke me merav Sosnica Dve gitare Bida Mange Romale Sarei Mar Djandja Solnuska Kiko, Kiko Modnjanko Tu Bal Val Hasijam Pile, pilem
1996 - Jesul Dunje Procvale Jesu L’ Dunje Procvale Tugo Moja O Djila Ando Deco Giljan Dade Dajte Vina Zavoljeh Te Ludo Sjecas Li Se Kafano Volim Te Nek’ Mi Bude Zadnja Casa Ja Necu Tebe Da Krivim Laze Me Nocas Ona Rano Je Za Tugu Hladno Je, Ugrij Me Poznaces Me Krcmaru, Vina Za Svirace
2002 - The Best Of Laze Mjesec Giljam Dade Jesul' Dunje Procvale Hladno Je, Ugrij Me Dajte Vina, Hocu Lom Nocas Mi Je Srce Ranjeno Krcmaru, Vina Za Svirace Ako Mozes Ti Suzu Pustiti O Djila I Tebe Sam Sit Kafano Zavoljeh Te Kako Mi Nedostajes Nevolja Moja Sjecas Li Se One Noci Nek Mi Bude Zadnja Casa Opet Sam Ti U Kafani Odlazis Od Mene Samo Zbog Tebe Sam Tu S Tobom Bih Se Opet Napio
Kod:
ili
Kod:
Haris Dzinovic - Diskografija (1989-2009) 2.Deo __________________________________________________ 1989 - Ostaricu Necu Znati Ostaricu, Necu Znati Sjecas Li Se One Noci Odlazis Od Mene Hladno Je, Ugrij Me I Tebe Sam Sit Kafano Krcmaru, Vina Za Svirace Volim Te Rano Je Za Tugu
1991 - Nevoljo Moja Poznaces Me Kako Boli Me Nek’ Mi Bude Zadnja Casa Odlazi, Nestaje Nevoljo Moja Pusti Me Dajte Vina, Hocu Lom Laze Me Nocas Ona Ja Necu Tebe Da Krivim
2000 - Ako Mozes Ti Suzu Pustiti Ako Mozes Ti Suzu Pustiti Laze Mjesec Kako Mi Nedostajes S’ Tobom Bih Se Opet Napio Nocas Mi Je Srce Ranjeno Opet Sam Ti U Kafani Nije Strasno Kad Sam Ostanes Nisam Ja Za Tebe Nikad Te Nisam Lagao Samo Zbog Tebe Sam Tu Daleko Si Moj Brate Ja Nista Vise Nemam
2001 - Haris Dzinovic Uzivo Jesul' Dunje Procvale Zajdi Zajdi Kako Mi Nedostajes Zorice Zoro Moja Ostaricu Necu Znati Nek Mi Bude Zadnja Casa Odlazis Od Mene I Tebe Sam Sit Kafano Dajte Vina Hocu Lom Pusti Me Kako Boli Me Rano Je Za Tugu Hladno Je Ugrij Me Volim Te Odlazi Nestaje Poznaces Me Nevoljo Moja
2003 - Hitovi Dajte Vina Hocu Lom Nek Mi Bude Zadnja Casa I Tebe Sam Sit Kafano Hladno Je, Ugrij Me Giljam Dade O Djila Odlazis Od Mene Volim Te Nevolja Moja Sjecas Li Se One Noci Jesul Dunje Procvale Ostaricu Necu Znati Rano Je Za Tugu Poznaces Me Odlazi Nestaje Pusti Me Krcmaru Vina Za Svirace Ja Necu Tebe Da Krivim Dajte Vina Hocu Lom (Disko Mix) I Tebe Sam Sit Kafano (Disko Mix) Volim Te (Disco Mix) Sjecas Li Se One Noci (Disco Mix)
2006 - Live Ako Mozes Ti Suzu Pustiti Krcmaru Vina Za Svirace O Jarane, Jarane A I Ti Me Iznevjeri Zvijezda Tjera Mjeseca Da Zna Zora Rano Je Za Tugu Suzo Moja Suzana Volim Te Ludo Znaj Dal' Je Moguce, O Jarane,Jarane...(Mix)
2009 - Magic Zbog Tebe Postojim Mustuluk Ne Vuci Me Za Jezik Javi Se Pusti Ljubav, Neka Krene Tuga Mi Je Sve Sto Imam Ne Diraj Nista, Dobro Je Srce Umorno Mjesto Ti Je Uvijek Kraj Mene Ne Mogu Ja Protiv Sudbine Trazi, Trazi
Dueti Hari Mata Hari - Ja Ne Pijem Goran Bregovic & Zdravko Colic - Zvjezda Tjera Mjeseca Amelli - Kapija Zeljko Joksimovic - Sta Ce Meni Vise Od Toga Ana Nikolic - Vatra Semir Ceric Koke - Kada Moja Mladost Prodje
Kod:
ili
Kod:
Pridružio se: 06 Jul 2011 Postovi: 2
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 1 puta
Hvala na kompletu.
Ali primjetio bih da su ova dva "Romano Djilabipe" uploadani isti, a u originalu su to dvije različite melodije. U "1983 - Kiko Kiko" je "Romano Djilabipe II". Ima li netko i taj drugi instrumental?
1982 - Kao Cigani Sarei O Deves Satrica Maljarkica Ciganjski pljaski Ke me merav Pile, pilem Romano Djilabipe Modnjanko Gene roma
1983 - Kiko Kiko Sosnica Tu Bal Val Mar Djandja Ciganin Lutalica Rucik Jo Kiko, Kiko Bida Mange Romale Ciganin Sam Ja Romano Djilabipe Dikhava Dro Sune
Pridružio se: 06 Feb 2012 Postovi: 2
Zahvalio se : 1 puta
Pohvaljen : 0 puta
Jel ima neko mozda od njega kvalitetniji snimak nego sto je na YT neke od njegovih pjesama sto je slao Pavarotiju a neke je i pjevao nedavno na koncertu Monserat...
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu