beogradski sindikat - budjenje beogradski sindikat - divljina beogradski sindikat - dolazi sindikat beogradski sindikat - duga je muzika beogradski sindikat - duga je ulica beogradski sindikat - goveda repuju beogradski sindikat - govedina beogradski sindikat - govedji mentalitet beogradski sindikat - samo 1 zivot beogradski sindikat - skabo maestro beogradski sindikat - slatke male maloletnice beogradski sindikat - snaj beogradski sindikat - z dz i s beogradski sindikat - zalazak treceg sunca
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Pass:
Kod:
2005 - Svi zajedno Tracklist:
Citiraj:
01. Krecemo u napad 02. Ja u zivotu imam sve 03. Zajedno 04. SBS 05. Deo proslosti 06. Ljiga 07. Poroci Beograda 08. Zivot je prevara 09. Stotka 10. Alal vera 11. Samo za BGD 12. Niko ne moze da zna 13. Od sranja se ne bezi 14. Jednostavnost i sustina 15. Pravo kroz vetar 16. Povratak
Download:
Kod:
No Password
2006 - Sindikalna borba (Oni su) Tracklist:
Citiraj:
01. Oni su 02. Pretorijanska garda 03. Vec vidjeno
Download:
Kod:
pass:
Kod:
2006 - Mi smo ta ekipa Himna vaterpolo reprezentacije
Download:
Kod:
Pridružio se: 18 Nov 2009 Postovi: 4559 Lokacija: Beč
Zahvalio se : 149 puta
Pohvaljen : 139 puta
Beogradski Sindikat - Diskografija
Beogradski Sindikat - Bssst...Tisincina! (2001)
01. Budjenje 02. Dolazi Sindikat 03. Duga je ulica 04. Divljina 05. Slatke maloletnice 06. Z.Dz.T.S. (iz budzeta mix) 07. Samo jedan zivot 08. Shkabo maestro 09. Znaj ! 10. Na bojnom polju (Viteska II) 11. Zalazak treceg sunca 12. Gorila u magli 13. BS! BS! 14. Plejersko ponasanje 15. Misli o moci 16. Nek' nas ne zaborave
Download:
Kod:
Beogradski Sindikat - Govedina (2002)
01. Govedina (Svi zajedno) 02. Govedji mentalitet 03. Goveda repuju 04. Duga je ulica (CZ Remix) 05. Duga je muzika
Download:
Kod:
Beogradski Sindikat - Svi zajedno (2005)
01. Krecemo u napad 02. Ja u zivotu imam sve 03. Zajedno 04. SBS 05. Deo proslosti 06. Ljiga 07. Poroci Beograda 08. Zivot je prevara 09. Stotka 10. Alal vera 11. Samo za BGD 12. Niko ne moze da zna 13. Od sranja se ne bezi 14. Jednostavnost i sustina 15. Pravo kroz vetar 16. Povratak
Download:
Kod:
01. Oni su 02. Pretorijanska garda 03. Vec vidjeno
Download:
Kod:
Beogradski Sindikat - Diskretni Heroji (2010)
01. Balada disidenta 02. Covek 03. Gala-socijala 04. Glavom u zid 05. Iskustvo 06. Jos ovu noc 07. Nema povlacenja, nema predaje 08. Olovni vojnici 09. Osveta 10. Pazi, pazi 11. Pocetak 12. Svedok (Saradnik) 13. Svim srcem 14. Tu sam ja 15. Welcome to Srbija 16. Za sve moje ljude 17. Zajebi
Download:
Kod:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu